Olen tässä jo useamman viikon tehnyt näitä sivuja. Lisännyt ja poistanut. Pyytänyt ystäviä kertomaan mielipiteitä sivuista. Ja olenkin saanut palautetta. Tänään torstaina päätin ottaa härkää sarvista ja laittaa sivut näkyville. Koska erityisesti tänään koen suurta kiitollisuutta elämääni kohtaan. Sen että sairastumisesta huolimatta olen saanut uuden mahdollisuuden. Toivon että pystyn elämään täysillä tämän matkani. Tekemään asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. Haluan kertoa näiden sivujen kautta miltä minusta milloinkin tuntuu. Mikä on se voima, joka auttaa minut ylös ja liikkeelle päivä toisensa jälkeen. Täällä, kun ei mikään tapahdu sattumalta vaan kaikki on ennalta määrätty. Pyrin tekemään sivuista niin minun näköiset kuin mahdollista. Toivon, että viihdyt matkassani ja nautit tarinoistani. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Ja yritän vielä saada sivustolla vieraskirjan ja mahdollisesti esille myynnissä olevia kortteja. Ja sivultahan löytyy linkit mun myyntibusiness juttuihin. Tervetuloa mukaan nauttimaan kanssani matkasta, jonka teen posittivisella asenteella ja pilke silmäkulmassa. Ilman sitä elämä olisi aika tylsää. 

Otteita kirjoista, joiden tekstit ovat alkaneet sairauden myötä antamaan elämään sisältöä ja tarkoitusta ihan eritavalla mitä aikaisemmin.

Kirjasta Jumala puhuu 26.02.2015

PIKAINEN APU

Elämästäsi ei puutu mitään, sillä oikeastaan kaikki on sinun. Sinulta puuttuu vain usko sen tietämiseksi. Rukoile enemmän uskoa. Nopeasti tulee apuni, nopeasti ja voimalla. Tiedätkö, miltä tuntuu varmuus siitä, etten sinua koskaan hylkää? Voit olla tästä yhtä varma kuin siitä, että yhä hengität. Kuinka köyhä onkaan ihmisen usko! Niin köyhä. Luotatko Minuun yhtä paljon kuin ystävään, joka on luvannut lähettää sinulle avun? Rukoile ahkerasti päivittäin, että uskosi kasvaisi.

Jeesuksen askelissa 26.02.2015

SALLIMUKSESTA

Matkasi eri vaiheet ovat monet monet sallittu vain jotta hakeutuisit lähelleni. Suhteemme on oltava luottamuksellinen ja vakaa jotta voin uskoa sinulle tehtävän jonka Isä sinulle on suunnitellut.

Jeesus kutsuu

26. helmikuuta

Johdatan sinua elämäsi läpi askel kerrallaan. Pidä luottavaisesti käsi kädessäni ja anna minun johdattaa sinua tänään. Tulevaisuutesi näyttää epävarmalta ja jopa uhkaavalta. Se kuuluu asiaan. Se mikä on salassa, kuuluu Herralle ja tulevaisuus on salaisuus. Kun yrität saada selville tulevaisuutesi, yrität selvittää jotakin joka kuuluu minulle. Tämä, niin kuin kaikki huolehtiminen, on kapinaa: epäilet lupaustani huolehtia sinusta.
Aina kun huomaat murehtivasi tulevaisuuttasi, tee parannus ja palaa luokseni. Näytän sinulle seuraavan askeleen, sitten seuraavan ja taas seuraavan. Rentoudu ja nauti matkanteosta kanssani luottaen siihen, että minä kyllä avaan ovet oikeaan aikaan.

5. Moos 29:29, Ps 32:8

Jeesusrukoileekalliolla26022015.jpg