Tänään alkoi taas seitsemän päivän sytostaatti tauko. Olen niin kiitollinen, että jaksan hoidoista huolimatta hyvin vain vähäisillä sivuoireilla. Mutta haikealla mielellä luen uutisia, kun sitkeitä taistelijasiskoja on nyt nukkunut pois useampia lyhyessä ajassa. Entistä kiitollisempana ja nöyrempänä (toivottavasti) suhtaudun tähän kaikkeen mitä minulla on. Mitä saan tehdä ja kokea tästä vakavasta sairaudesta huolimatta. Ei kulu päivääkään, ettenkö tätä sairauttani muistaisi. Eikä se ole ihan helppo työntää taka-alalle ja unohtaa. Mutta juuri siksi ja vain siksi. Elän päivän kerrallaan Jumalaan luottaen ja hänen johdatukseensa turvaten. Elän jokaisen päivän täysillä niin sanoakseni sata lasissa. Tehden minulle itselleni tärkeitä asioita. Siksi juuri siksi menen tänään Jaakko Löytyn 60-v juhlakonserttiin. Hänen lauluaan kuulin ensimmäisen kerran 38 vuotta sitten rippikoulussa ja ne puhuttelivat jo silloin.

Nyt jatkan tavaroiden järjestelyä kirpputoria varten. Otetaan tyttöjen (tarkoitan tytärtäni ja kämppistäni) kanssa kirpputoripöytä muutamaksi viikoksi. Yritän rahoittaa sillä kevään ulkomaan matkaani. Kuljen rakkaan sisareni jalanjäljissä siinäkin mielessä, että hän rakasti Sissi elokuvia (ja tartutti Sissi kuumeen myös minuun) Ja nyt suunnittelemme Wienin matkaa, jonka aikana tietenkin vierailemme Schönbrunnin linnassa ainakin. Mutta toivotaan, että suunnitelmamme toteutuu. Kiitollisin mielin valosta ja keväästä nauttien jatkan turinointia ensikerralla.

Tänään oli taas niin ihania puhuttelevia tekstejä ja voimauttavia lupauksia, että haluan jakaa ne teillekin <3.

Jeesus kutsuu 10. maaliskuuta

Kuulut minulle nyt ja ikuisesti. Mikään ei voi estää sinua saamasta taivasosuuttasi. Tahdon sinun tietävän, että olet täysin turvassa. Vaikka kompastelisit elämäsi polulla, en päästä otettani sinusta.
Kun tiedät, että tulevaisuutesi on täysin varma, uskallat elää rohkeasti tässä ja nyt. Olen valmistanut tämän päivän sinulle hellästi ja yksityiskohtaisesti. Älä suhtaudu uuteen päivään tyhjänä sivuna, joka sinun täytyy täyttää, vaan yritä kuulostella, mitä minä olen tekemässä. Tämä kuulostaa helpolta, mutta todellisuudessa se vaatii syvää luottamusta. Sen edellytyksenä on vakuuttuneisuus, että minun tieni ovat täydelliset.

Ps. 37:23-24, 18:31

Jumala puhuu: ILON HEDELMÄ

Sinun on vaiennettava sydämesi ja oltava hiljaa, jotta virittyisit kuulemaan taivaan soittoa. Näe hyvää kaikessa. Rakasta ihmisissä olevaa hyvää. Rakasta, riemuitse, tee ympärilläsi oleva maailma onnelliseksi.Niin kuin lammikkoon heitetty kivi saa koko veden pinnan väreilemään, niin myös sinun ilosi Herrassa leviää yhä suuremmissa renkaissa, pidemmälle kuin  osaat odottaakaan. Iloitse Herrassa. Sellainen ilo on iankaikkista.Se kantaa hedelmää vuosisatoja.

ihana240.jpg