Kirjasta Jumala puhuu 01.04.2015

JUMALAN HYLKÄÄMÄ

Etkö näe lapseni, ettet vielä ole kaikkea oppinut? Pian, hyvin pian, opit läksysi ja silloin voit tehdä kaiken Jumalassa ja Jumalan voimassa.

Etkö nähnytkin tätä opetuslapsissa? Arkoja, vähäuskoisia seuraajia ja sitten, hyvin pian, he olivat johtajia, parantajia, voittajia Kristuksessa.

Kaikki tieto on Kristuksen, Isän antamaa, silloinkin kun Hän oli maan päällä.

Tuhannet palvelijani ovat käyneet kavallettuina kuolemaan. On ollut paljon toisiakin, jotka eivät Minua ole tunteneet; he ovat kuolleet ilman edellä käyvää vaivaa ja tuskaa.

Jumalan Poika kantoi syntikuorman, kantoi omasta vapaasta tahdostaan, kunnes yhdeksi kauhistuttavaksi hetkeksi joutui Jumalan hylkäämäksi, pois Hänen näkyvistään lyhyeksi hetkeksi ihmisen, syntisen kanssa yksin. Ellei Kristus olisi ollut Jumala, ellei tämä olisi ollut Hänen kärsimyksensä. Hän olisi ollut vain kuolevainen raukka.

jeesusarmahda.jpg

Omia umala puhuu tekstin herättämiä mietteitä!!!

Niin ihana <3 Minua on aina puhutellut Raamatun kohta Mark 8:4-9, 14-21 ruokkimisihme, kun seitsemällä leivällä ja muutamalla kalalla ruokitiin noin 4000 ja yli jäi 7 vasullista Ja viidellä leivällä ja kahdella kalalla ruokittiin 5000 ja yli jäi 12 vasullista. Ja kuinka ymmärtämttömiä olivat opetuslapset kun heti seuraavassa hetkessä pohtivat ja surivat veneessä, ettei heillä ollut, kuin yksi leipä 13 syöjälle.

Ja tämä paikka lohduttaa siksi, että opetuslapset heti unohtivat mitä eilen oli tapahtunut. En halua puolustaa itseäni, että olisin 2000 vuoden jälkeen oikeutetumpi unohtamaan Jumalan hyvyyden mutta se opetuslasten ihmisyys lohduttaa. Ja tähän turvautuen voin luottaa Jumalan armoon ja rakkauteen. Jeesus jaksoi ja kesti opetuslastensa heikkouden ja uskon vähyyden. Uskallan luottaa, että hän on kärsivällinen myös minun suhteen. Kun kerta toisen jälkeen unohdan mitä hyvää hän on minulle tehnyt. Ja nurisen taas kovaan ääneen ensimmäisen vastoinkäymisen kohdatessa.

Lisäksi koen nyt kun tuon tukoksen takia olen sytotauolla ja kaikkihan me tiedämme sen verran lääketieteestä mitä tekee syöpäsolut, jos et saa sytostaattia. Nyt olen siis etuoikeutettu ja saan olla Jumalan koulussa. Puntarissa siis luottamus Jumalan voimaan. Mutta en osaa sanoin kuvata tätä tunnetta mikä sisälläni on.  Minut on armahdettu ja saan luottaa, että kaikki syntini on annettu anteeksi, joka ilta ja joka aamu saan nousta uuteen armonpäivään. ja koska minusta on pidetty huolta hyvinä päivinä minusta pidetään huolta myös vastoinkäymisten keskellä. Mietin osaanko kylliksi kiittää tästä etuoikeudesta!!

Rukoilettehan puolestani <3 Siunattua hiljaista viikkoa ja levollista Pääsiäistä <3