Lueskelen fb:n kautta Jumala puhuu tekstejä. Ne ovat aina puhutelleet minua. Niissä on lohdullista tekstiä moniin elämän tilanteisiin (linkki sivustolle löytyy etusivulta).  Jaan niitä myöskin minulle rakkaalle Jos jalat ei kanna niin Jeesus kantaa fb:sivustolle.

Joskus mietin mitä tekisin, missä olisin, jos tätä vakavaa sairautta ei olisi tullut. Olisinko työelämässä, rimpuilisinko työttömänä jaa. No sitäkin on turha miettiä.

Eräs syöpäsisko kysyi ryhmässä miten syöpä on vaikuttanut elämääni. Vastaukseeni hänen kysymykseensä eli tässä kiteytettynä ajatukseni sairaudesta. Tämä sairaus on jalostanut minua ihmisenä. Olen oppinut elämään tässä hetkessä ja nauttimaan siitä. Olen tehnyt paljon mukavia asioita joita ei terveenä olisi ehkä tullut ajateltua. Aika hyvin tuo Syöpis mun elämäni rytmittää mutta mahdollisuuksien mukaan järjestän aikaa omillekin jutuille. Nautin eläkkeellä olemisesta sen tuomasta kiireettömyydestä ja siitä, että saan ja voin itsekkäästi ajatella vain itseäni. Joten voin olla jopa kiitollinen tästä sairatumisestani. Taloudellisesti se välillä pelottaa mutta päivä kerrallaan. Kyllä kivut, säryt ja pelot vievät osan ajasta mutta yritän suhtautua positiivisesti kaikkiin asioihin.

.Ystävien ja sukulaisten tuki on ollut valtavan hyvä suurimmaksi osaksi. Kyllä sieltäkin löytyy niitä toisin ajattelijoita. (Ystävät, kun voi valita mutta sukulaisiaan ei.) Mutta tämä on myös karsinut tai jalostanut tätäkin porukkaa kaikki eivät kestä sairauttani.

Liitänpä tähän vielä Jumala puhuu 23.02.tekstin.

PARANTUMISEN SALAISUUS

Rakasta työteliästä elämää. Se on ilon täyteistä elämää. Rakastan sinua ja kehotan sinua olemaan hyvillä mielin. Nauti täysin siemauksin kevään riemusta.

Ulkoile milloin mahdollista. Aurinko ja ilma ovat parantavia voimia. Samoin on sisäinen ilo, joka muuttaa pilaantuneen veren puhtaaksi, terveeksi elämää tuovaksi virraksi.

Älä koskaan unohda, että ruumiin, sielun ja hengen todellinen parantuminen tapahtuu sisältäpäin, läheisestä rakkauden yhteydestä sinun henkesi ja Jumalan Hengen välillä.

Siunausta sinulle jokaiseen päivään

Anneli