Niin lapset järjesti ihanat peruukkibileet ja yhdessä vietettiin naistenpäivänilta saunoen, kelluen ja pulikoiden Flamingo Spassa. Sinne pääsi kaksi naista yhden hinnalla. Pojatkin tulivat vaikka eivät puolella hinnalla päässeetkään. Niin oli taas kaikki rakkaimpani yhdessä. Ihana miniäni toimi kuljettajana ja haki minut Kauniaisista ja palautti minut sinne illalla myöhemmin. Kyllä perheessä on voimaa ❤️

Myöskin ihana rakas ystäväni ilahdutti minua suunnattomasti. Olen aina tykännyt Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta ja miettinyt miten sinne pääsisi yleisöksi. Laitoin tyttäreni selvittämään asiaan ja kertomaan tarinaa minusta ja  miksi minun tulisi päästä yleisöön. Mutta paikat on varattu kutsuvieraille. Mutta sattuipa niin, että hän, ihana rakas ystäväni, kertoi Tonille työkaverilleen minusta ja suuresta haaveestani. 

(tässä kopio Tonin fb sivun päivityksestä 03.03.) Eräs ystäväni ystävä taistelee syöpää vastaan, joten hänen elämässään on vaikeaa tällä hetkellä. Voimia hänelle. Hän kuulemma tykkää Tanssii Tähtien kanssa ohjelmasta suuresti. Siis todella suuresti. On aina halunnut paikan päälle katsomaan tätä ohjelmaa. Kuulin asiasta muutama päivä sitten ja laitoin viestiä eräälle mahtavalle henkilölle, kaverilleni Ali Jahangirille joka siellä kisailee. Hän menee nyt sitten ensi sunnuntaina katsomaan TTK paikanpäälle. Välitin viestin eteenpäin. Oli juurikin sytostaattihoidossa (28.02.), kun kuuli asiasta. Hänen päivänsä muuttui ainakin hiukan paremmaksi. Ehkä jopa koko viikko. Suuret kiitokset Alille! Tästä itsellenikin tuli todella hyvä mieli! Toivottavasti tämä pieni ele saa hänen ajatukset pois, edes hetkeksi, taistelusta syöpää vastaan.

Ja tässä hieman tunnelmia 05.03. Odottelemme yleisön pukuhuoneessa Tanssi tähtien kanssa lämpiöön pääsyä. Jännitystä ilmassa ja vatsassa. HUIKEETA! Kiitos ihanat Katri ja Kirsi-Maria, kun ootte aina mun tukena. Ja valmiit lähtemään mukaan mun hurjiin seikkailuihin.

636245058218597871.jpg

Tässä nauhoitukset jo ohi... helpottunut mutta kuitenkin vielä vähän jännitystä... julkkiksen kainalossa.

ttk05032017.jpg

Kiitos Alille ja Saanalle yhteiskuvasta ja iso kiitos Alille, kun järjestit minulle/meille tämän mahtavan elämyksen ja toteutit monivuotisen haaveeni.

ttksaanaalijaanneli.jpg

Näissä tunnelmissa tänään nukkumaan. Hyvää yötä Jeesus myötä.

Siunattua torstaita kaikille ihanille rakkaille ihmiselle.

<3 Anneli <3

..