Jeesuksen%20syliin25032017.jpg

Joh. 14:12 käännöksestä 1938 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,

 (Jumala puhuu kirjasta 24.03.2017) Edellispäivänä olin käynyt pään magneetti- ja vartalon tt-kuvassa.

TUNNE MINUT

Tässä olen. Älä yritä päästä selville tulevaisuudesta. Armossani kätken sen sinulta.
Usko on niin arvokas ominaisuus, ettei sitä tule uhrata tiedon saamiseksi. Mutta usko perustuu Herran tuntemiseen ja Sanan tietämiseen.
Muista siis, että tämä hetki ei ole tulevaisuuden selville saamista varten, ei ilmestyksen saamista varten, vaan sitä varten, että oppisit läheisesti tuntemaan Kristuksen. Hän opettaa sinulle kaiken. Hän on uskosi perustus.

Niin hän on uskoni perustus.

Vahva rukous on kannattanut minua läpi hyvien ja huonojen uutisten. Ystävät, tukijoukot, rukoilijat eivät ole viereltäni väistyneet. Sen tunteminen ja että Jumala kuulee ovat merkittäviä asioita.

Onko se, epäluottamuslause Jumalalle, kun on vaikea yö, eikä oikein tule uni. (sytostaattihoidon yhteydessä syötävä kortisoni valvottaa) ja tuntuu, että kaikki kaatuu päälle, rukoilen. Tiedän, että Jumala on kaikkivoipa. Hänen käsiinsä haluan jättä kaiken. Mutta silti rukoukseni kuulostaa ruikutukselta, saman hokemiselta. Sen enempää sanojen miettimistä.. Ehkä se on epäuskoa, epäluottamuslause! Niin minun tulee luottaa Jumalaan täysin 100 %. Uskoa, että hän on kuullut ja toimii niinkuin hän on parhaaksi nähnyt. Onhan totta jopa pääni hiukset ovat luetut (vaikka tässä elämäntilanteessa, kun hiukset oikeasti lähtee, sitä joskus epäilee). Eikä kukaan saa kannettavakseen suurempaa kuormaa, kuin minkä kantaa jaksaa. (tätäkin on tullut pohdittua enemmänkin) varsinkin viimeisinä kuukausina. Kun kesäkuusta 2016 asti olen saanut enemmän tai vähemmän huonoja uutisia. Mutta sitten saan huomata Jumala kuulee ja toimii. Olen siitä niin kiitollinen. En ole turhaan pukenut ylleni sota-asua öttiäistä vastaan (kts. kuva. Siis jääkäsineet ja -tossut, jotka vähentää kynsien liuskottumista sytostaattihoidon aikana ja jäämyssy, joka vähentää hiusten lähtöä)

Lääke tehoaa... Maksassa oleva etäpesäke on kutistunut 1,1 cm edellisistä tutkimuksista eikä missään muualla näy etäpesäkkeitä. Myös pään magneettikuva oli puhdas. Ei merkkejä etäpesäkkeistä ja aivoinfarktejen jättämät jäljet ovat parantuneet juuri niinkuin pitääkin, Eikö olekin ihania uutisia. Voinko kylliksi kiittää??? 

Nyt sitten jatketaan tällä hoidolla ainakin 3 sykliä (1 sykli minun tapauksessani on kaksi peräkkäistä hoito tiistaita ja sitten vapaa tiistai) Meille potilaille voidaan räätälöidä niin erilaisia hoitovaihtoehtoja, koska olemme erilaisia, sairautemme ovat eri tyyppiä, eri vaiheessa, kestämme hoidot erilailla. Sivuoireet, vaikka niitä on jonkin verran, toiset lähes sietämättömiä, kestää ihan erilailla, kun on saanut hyviä uutisia. (ajattele, kuvotusta estääksesi sinun pitää syödä mutta kaikki maistuu metallille ja ruosteiselle öljylle????)

Rakaslapseni06052015.jpg

Mutta nyt voin siis hengähtää kiitollisin mielin. Odottaa kevään etenemistä ja lähestyvää kesää.

Muistathan jatkossakin rukoilla puolestani ja kaikkien niiden mieltäsi askarruttavien asioiden puolesta. Usko; Jumala kuulee rukouksesi. Jos et löydä sanoja tiedän senkin, että jokaisen huokauksenkin Jumala kuulee.

Siunattua pian alkavaa hiljaista viikkoa

Lämpimin ajatuksin:

<3 Anneli <3