Heräsin taas niinkuin monena muunakin aamuna puoli viiden aikoihin. Siitä on tullut tapa. Silloin, kun olin työelämässä ja stessaantunut aamuherätysten vuoksi heräsin yleensä kolmen aikoihin. Ja nukahdin uudelleen viiden aikoihin. Vihaisena siitä että kohta kello herättää ja on lähdettävä töihin, vaikka kuinka väsyttäisi.

Nyt on asiat hieman toisin. Suljen silmät hamuan ehkä Raamatun käsiini tai ainakin ristin käteni. Jos en saa heti nukuttua ei sillä ole väliä, kun saan aamulla nukkua. Tämä järjestely siis sopii mainiosti minulle. Saan elää stressitöntä elämää. Ei oikeastaan ole päiväkään, etten muistaisi sairauttani. Mutta mielestäni olen saavuttanut rauhan ja tasapainon tämän asian kanssa. Siksi on niin ihana aamulla herätä ja jossain vaiheessa lukea nämä hartaustekstit facebookin yhteisöistä.

Koska ne uskomattomalla tavalla lohduttavat minua ja ikäänkuin vastaavat äänettömiin rukouksiini ja huokauksiini en voi olla jakamatta niitä teille.

Tuo hiljaisuus tuli erityisen konkreettiseksi hyvin pian sairastumiseni jälkeen. En osannut rukoilla en löytänyt sanoja. Rutistin vain Raamattua kainalossa ja huokailin. Huomasin pian, kuinka Herra oli lähellä särjettyä sydäntäni, piti huolen ja hoivasi. Luulen, että sen ymmärtää vasta sitten, kun kokee itse asioita, jotka särkevät sydämen.

Jumala puhuu 27.02.

Varaa aikaa rukoukseen. Varaa enemmän aikaa edessäni viipymiseen. Vain sillä tavalla edistyt.

Älä aina pyri siihen, että kuulisit ääneni. Etsi hiljaisuutta, jossa vallitsee hengen ymmärtämys välillämme. Älä pelkää. Kaikki on hyvin. Mietiskele paljon sitä, mitä Herra on tehnyt kuin myös sitä, mitä Hän on sanonut.

Muista, että Herra "kosketti hänen kättään, ja kohta kuume väistyi hänestä." Ei monia sanoja, vain hetken kosketus, ja kuume lähti hänestä. Hän oli terve, tyyni ja kykeni "palvelemaan heitä."

Kosketukseni parantaa vielä nytkin. Tunne tämä kosketus. Tajua läsnäoloni, ja vaivannäön ja huolen ja pelon kuume lähtee pois. Terveys, ilo, rauha tulee sijaan.

Jeesus kutsuu 27. helmikuuta

Pidä katseesi minussa. Vastoinkäymisten aallot vyöryvät ylitsesi. Tunnet kiusausta luovuttaa. Kun olosuhteet vaativat huomiotasi yhä enemmän, kadotat minut näköpiiristäsi. Olen kuitenkin aina kanssasi oikea kätesi kädessäni. Tunnen täysin tilanteesi enkä salli sinua kiusattavan yli voimiesi.
Huomisen murehtiminen on suurin vaarasi. Yrittäessäsi kantaa huomisen huolia tänään, voivut taakan alle ja lopulta kaadut maahan. Sinun on harjoitettava itsekuria, jotta pystyt keskittymään yhteen päivään kerrallaan. Kuljen lähelläsi joka hetki ja autan sinua kantamaan taakkaasi. Keskity läsnäolooni kussakin hetkessä.

Ps 73:23, 1 Kor 10:13

ristijaraamattu21012015.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=DfUWdo7OYOY