Jumala puhuu kirjasta 07.11.2015

Kun pysyt Minussa ja kun tahdot toteuttaa vain Herran tahdon ja tehdä Herran tekoja, Pyhä Henki vuodattaa elämäsi kanavan kautta siunauksen toisten ihmisten elämään.

Monet ajattelevat, että on nöyryyttä, kun voi sanoa tekevänsä niin vähän ja olevansa niin vähäarvoinen Jumalan maailmassa. Sellaiset ajatukset ovat kuitenkin ylpeyttä!

Mitä jos vesijohto sanoisi: "Teen niin vähän. Toivon olevani suuremmaksi hyödyksi". Se saisi vastauksen: "Et sinä pelasta etkä siunaa, vaan vesi, joka virtaa kauttasi. Ainoa, minkä voit tehdä on pitää huoli siitä, ettei mikään tukkeuma pääse estämään veden virtaamista kauttasi.

Ainoa tukos SINUN kanavassasi on oma minä. Kun pidät sen syrjässä, niin Hengen virta kulkee kauttasi. Koska olet kanava, kaikki kanssasi kosketuksiin joutuvat kokevat muutoksen parempaan päin.

Käsitä tämä, niin sinusta alkaa tuntua luonnolliselta, että ihmiset saavat avun – ei sinun avullasi – vaan sen kautta, että Jumalan Henki saa käyttää sinua kanavanaan.

Ylläoleva teksti puhutteli minua kovasti.
Niin ei pidä vähätellä omaa panostaan. Monesti tulee itse vähäteltyä se ei mielestäni ole oikein. En tarkoita että me tekisimme jotain erinomaista tai sen asiosta olisimme jotenkin parempia. Armosta me olemme pelastetut, emme tekojemme kautta ettei kukaan kerskaisi. Mutta pienistä puroista tulee isovirta ja meillä jokaisella on omat Jumalan meille antamat tehtävät, joita mielelläni kutsun leivisköiksi. Olkoon se mikä tahansa pieni tai suuri voimme tehdä sen nöyrällä ja kiitollisella mielellä Jumalan kunniaksi. Kun näin toimimme saamme siihen tehtävään voiman Jumalalta. Teemmekö? Se on meidän valintamme.

Olemme jokainen omanlaisia omanelämämme muovaamia oksia. Eikä kukaan voi eikä saa arvostella toista leivisköiden hoitamisesta. Olemme tilivelvollisia laiminlyönneistämme vain ja ainoastaan Jumalalle. Ja myöskin palkkamme ansainneet, jos Jumala niin katsoo. Tässä kohtaa oikeastaan ajattelen, että vähän ehkä käsitän vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee. Näin salassa Jumala toimii emmenkä me tiedä mitä Jumala kauttamme tekee. Eikä meidän tarvitsekaan tietää. Me kylvämme siemenen mutta Jumala antaa kasvun. Joku puhuu salissa 5000 ihmiselle ja uskoon tulee 200 ihmistä. Joku sanoo vieressä istujalle kolme sanaa... hän ei noteeraa sanomaamme mitenkään mutta matka jatkuu emmekä tiedä miten sanamme kuulijaan vaikutti. Voimme vain toivoa ja rukoilla, että saamme olla joka päivä sitä Jumalan virtaavaa vettä, joka kauttamme virtaa emmekä anna minkään tukkia tätä. Meillä on yksi ja sama Jumala Taivaallinen Isä, jota palvelemme. Ei anneta erilaisten näkemysten sokaista meitä ja estää veden virtaamista. Eikä estetä muidenkaan vesiä virtaamasta omien ajatusten tai opittujen tapojen vuoksi.
En tiedä sainko ajatukseni puettua sanoiksi niinkuin ne tarkoitin.
Siunattua marraskuista sunnuntaita meille kaikille. Ja kaikille Isille, jotka juhlivat tänään Isäinpäivää <3.
IMG_0091.jpg